Søg
Close this search box.

GLASKONGRESSEN PÅ HINDSGAVL 22. NOVEMBER 2022: MELD DIG TIL NU!!

Glasteknisk Forening (Glarmesterlauget i Danmark og Glasindustrien) inviterer til FN-årets konference om glas og facader i den grønne omstilling. Konferencegebyr: kr. 2950! Tilmeldingsfrist: Mandag 15. august 2022 kl. 24!

Af Poul Sabroe

Byggeriets grønne omstilling tager fart. Vil du være på forkant med fremtidens brug af glas i dynamiske og intelligent styrede facader, så skal du med på GLASKONGRESSEN 2022 på Hindsgavl.

GLASKONGRESSEN finder sted den 22. november 2022 fra kl. 9:00 – 17:00. Meld dig til her!

Dagens tema: ‘Når det er smart, er det så også grønt?’, samler alle byggeriets parter på tværs af byggepladsens processer. For hvem vil ikke gerne yde sit ypperste til et sundere og mere levedygtigt byggeri? 

Kongresbilletten – for hele dagen og med alt inkluderet – er derfor også prissat så lavt, at alle kan være med:  Kr. 2950,-! Tilmelding her. Sidste frist er mandag 15. august 2022.

Glasteknisk Forening, som er et dialogsamarbejde mellem Glasindustrien og Glarmesterlauget i Danmark, inviterer med GLASKONGRESSEN til en grundig, faglig diskussion om smarte, dynamiske og automatiserede facadeløsninger i relation til byggeriets grønne omstilling.

Et centralt spørgsmål søges besvaret: Hvordan indgår smarte, elektroniske og dynamiske facader i den cirkulære byggeøkonomi?

På Glaskongressen 2022 vil glasbyggeriets parter derfor se kritisk på sig selv, på glasfremstilling og på glasfacadernes medansvar for byggeriets CO2 reduktion.

– Først og fremmest er vi stolte af at GLASKONGRESSEN præsenterer en række topnavne indenfor hver sit speciale, konstaterer den aktuelle formand for samarbejdet i Glasteknisk Forening, nordisk markedschef i Saint-Gobain Nordic & Baltic, Michael Stappert.

* Luftfoto: Stjernearkitekterne indenfor bæredygtige projekter, Stig Mikkelsen og Mandeeph Singh, præsenterer det store overblik

* Den smarte’ facade: Tidligere civilingeniør hos COWI, nu selvstændig rådgiver med speciale i bæredygtigt byggeri og grøn omstilling Søren Pedersen vil give et nyt og frisk bud

* Cirkulært økonomiske facader: Forfatter til forskningsrapport om cirkulær økonomi i bygningsfacader, professor ved Aarhus Universitets institut for arkitektur, Mikkel K. Kragh

* LCA & EDP: Norge er førende indenfor arbejdet med livscyklusanalyser og miljøvaredeklarationer. Direktøren for LCA Norge, Trond Edvardsen, orienterer

* Myndighedsdialog: BUILD’s sektionsleder Trine Steen Larsen (Aalborg Universitet), fulgt af Carl Axel Lorentzen og Mikkel Thomsen, Glasindustriens Teknikudvalg og Glarmesterlauget.

* Botaniske facader: Martin Lading, førende glasrådgiver fra CW|A, orienterer om symbiosen grønt og glas

* Genvinding: Afdelingsleder Kim Lykke, Reiling Glasrecycling A/S, orienterer om genbrug af glas

– Programmet er sammensat, så vi kommer rundt om byggeprocessens faser og sætter det smarte og dynamiske overfor det bæredygtige, også i en cirkulær betragtning, hedder det i præsentationen fra Glasteknisk Forening.

– Det er den slags helhedsbetragtninger, der sjældent er tid til i den travle byggeproces, men som kan spille en hovedrolle for den generelle udvikling af arkitekturen, lyder arrangørens argumentation.

GLASKONGRESSEN 2022 bakkes op af Arkitektforeningen, DI Byggeri og Ingeniørforeningen i Danmark (IDA).

Tilmelding her! Sidste frist for at melde sig til GLASKONGRESSEN 2022 PÅ HINDSGAVL er mandag 15. august 2022 kl. 24.