Søg
Close this search box.

NORDISK NETVÆRK SPIRER

GLASINDUSTRIEN benyttede lejligheden til at mødes med søsterorganisationer i Sverige, Norge, Finland, Tyskland – i Bruxelles

Under dette års Glasstec i Düsseldorf glædede GLASINDUSTRIEN sig over en konstruktiv og udbytterig dialog med sine nordiske søsterorganisationer.

De var kaldt sammen på initiativ af direktør Jenni Heikkilä, The Finnish Float Glass Association.  Anders Meurling, Svensk Planglas, Erik Haara, Glasbranschföreningen (S) og Bjørn Glenn Hansen fra norske Glass og Fasadeforeningen udtrykte alle et ønske om at udvide og intensivere den nordiske dialog om alle emner inden for glasfremstilling, glasbearbejdning og glarmesteri. Det blev udtrykkeligt støttet af formand i GLASINDUSTRIEN, Jens Otto Damborg.

Også dialogen med den tyske glasbrancheorganisation Bundesverband Flachglas gik i gang. Organisationens talsmand er direktør Jochen Gröneglas, der inviterede til udveksling af informationer om marked, teknologi og produkter.

– Vi mener, at tiden er moden til samarbejde på mange fælles temaer, samtidig med at de enkelte virksomheder og nationale organisationer naturligvis bevarer deres selvstændighed, sagde Jochen Grönegras i et indlæg. 

Internationalisering var også overskriften for et møde med den europæiske forsamling i Glass for Europe. Se mere her på glasindustrien.dk