Søg
Close this search box.

GLAS: TYNDT – STÆRKT – FRI FORM

Glasstec ’16 viser innovation i glas under overskriften Future – Glass – Performance. Her kan alt ske

Den internationale glasmesse, Glasstec ’16, varsler et skarpt fokus på innovation og forskning inden for glas. Det sker, når professor Stefan Behling, partner hos Foster + Partners i London åbner udstillingshal 11 med ’Future – Glass – Performance’.

Her vil Düsseldorf-messen særligt interessere sig for den udvikling, som venter os inden for en tidshorisont på 3-6 år. Vægten lægges på ultra-tynde glasprodukter med reduceret vægt, men stor styrke, som oplever stigende efterspørgsel blandt arkitekter i takt med, at bygningshøjderne skyder i vejret i storbyerne.

Et andet kerneemne er glas i frie former som runde, krumme og polygone, mens også de ekstraordinære formater i massivt glas til byggesten, trapper eller gulve får opmærksomhed.

Messe Düsseldorf oplyser også, at det tilbagevendende ’glass-technology live’ igen i 2016 vil vise industriel glas-innovation af høj kaliber.  Her tilbyder udstillere inden for arkitektur, forskning og fremstilling deres nyeste viden, og hver af de fire udstillingsdage byder på hver sit emne: Støbning og smeltning, genanvendelse, digitalt design samt vinduer og facader.

Et helt særligt afsnit af Glasstec i 2016-udgaven er forbeholdt glas i samarbejde med andre og hidtil mindre udforskede materialer som er bæredygtige og velegnede til de nyeste designværktøjer og digitale produktionsprocesser.

Dette særlige område åbner under titlen ’Materia’.

Glasstec ’16 åbner i Düsseldorf den 20. september.