Søg
Close this search box.

En aften med glas på Glasstec i Düsseldorf

Glasstec 2024 åbner i Düsseldorf den 22. oktober 2024. Messen løber i fire dage.

Glasstec 2024: Kom til Get-Together på Restaurant Zum Schlüssel i Bolkerstrasse 41-47 den 23. 

Düsseldorf kalder!

Det er igen blevet et Glasstec-år, verdens førende internationale fagmesse om glas i alle materialets tusinder af varianter til brug for såvel byggeri som andre formål. 

Glasstec åbner i Düsseldorfs messeområde i oktober, hvor dørene åbner tirsdag 22. oktober kl. 9. 

Husk, at Glasindustrien traditionen tro inviterer til en aften med glassnak, hygge og westfalske specialiteter med strømmende fadøl. 

Det sker onsdag den 23. oktober på den historiske Zum Schlüssel restaurant i Düsseldorfs Altstadt-område. I år udsendes indbydelsen i samarbejde med Glarmesterlauget i Danmark som en naturlig fortsættelse af det samarbejde, som aktuelt har båret frugt i Videnscenter for Bygningsglas og i forlagsvirksomheden om fagbladet GLAS. 

Glasaftenen på Zum Schlüssel i Bolkerstrasse 41-47 begynder onsdag den 23. oktober kl. 19:30.

Som medlem af Glasindustrien har du gratis adgang til ‘En Aften med Glas’ på Zum Schlüssel. MELD DIG TIL PÅ GLASINDUSTRIEN.DK – HER! 

Innovationsområdet på Glasstec 2022. Successen gentages i år.

Grønne teknologier, klimaforandring og glas i en omstilling imod et CO2 neutralt byggeri vil blive en bærende overskrift for dettes års Glasstec. 

Samtidig udgør Glasstec-konferencen en hovedattraktion i messens omfattende foredragsprogram. På tre scener vil der blive præsenteret foredrag af internationale eksperter, udstillere, repræsentanter fra glarmesterbranchen og repræsentanter fra videnskab, forskning og design:

Glastrends-sessioner: Samlet branchekendskab fra teori og praksis om Hot Topics, delt af udstillere og brancheeksperter.

CircuClarity One: et initiativ lanceret af Dr. Lisa Rammig og Prof. Linda Hildebrand, der kaster lys over udviklingen og fremskridtene i glasindustrien med fokus på bæredygtig praksis.

Craft LIVE: ekspertforedrag og workshops til efteruddannelse og indsigt i nyeste teknikker og trends inden for glarmesterbranchen.

Start-up Sessions: platform for unge virksomheder til at fremvise innovative ideer og produkter.

glassmeltedigel: ”Bringing together research and industry” – her introduceres og debatteres forskningsidéer og -projekter i rammer med internationale glaseksperter.

arkitekturforum: anerkendte internationale arkitektkontorer præsenterer deres projekter med fokus på “Current Trends and Challenges in Architecture with Glass”. Dette forum er arrangeret af glasstec i samarbejde med fagtidsskriftet DETAIL og prof. Dr. Ing. Jutta Albus.